Biopejs er det perfekte alternativ

Drømmer du om en brændeovn, men har du ikke plads til en skorsten? Så er en biopejs et perfekt alternativ. En biopejs kan placeres lige hvor du ønsker det, da den ikke behøver skorsten. Hos Hedepejs i Silkeborg ved Viborg, Herning, Skanderborg og Aarhus forhandler vi et bredt udvalg af biopejse.

Hvad er en biopejs?

En biopejs benytter bioethanol, som brænder rent. Derfor er det ikke nødvendigt med en skorsten, da der ikke dannes røg. En biopejs er god for dig, dit hjem og miljøet. Biopejse fås i mange forskellige modeller og størrelser og du kan bl.a. vælge mellem følgende biopejse:

  • Hængende
  • Væghængt
  • Indbygget
  • Stående gulvmodel

Hvis du er i tvivl om hvilken biopejs, som passer bedst til dit hjem, står vi klar til at hjælpe dig med kompetent vejledning og rådgivning.​

Vi har over 20 års erfaring og er eksperter i varmekilder. Vi kan derfor sikre dig rådgivning af høj kvalitet, så du får en biopejs, som passer perfekt til dit hjem og dine behov.​

Få en biopejs i dag!

Kom forbi vores butik og se det store udvalg af biopejse. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din drømme-biopejs. Vores priser er altid fair og gennemskuelige.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 87 25 09 99 eller mail info@hedepejs.dk for en billig pris!

Anmeldelser fra Facebook

Fantastisk brændeovn. Levering til aftalt tid.
Montering perfekt og usædvanlig dygtig murer. Arbejdede roligt ot dygtigt i 9 timer. Oprydning meget tilfredsstillende.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Flot resultat.

Anne K.

5 stjerner *****

Vi er meget tilfreds med vores nye brændeovn samt rådgivning omkring valg af ovn, placering og opsætningen. Meget kompetent og professionelt. Vi kan varmt anbefale Søren fra Hedepejs.

Flemming T

Ærlig og professionel vejledning i butikken. Hurtige svar på spørgsmål via mail. Grundig og kvalificeret stykke arbejde ved installation. Hele vejen igennem - super høj serviceniveau. Ville anbefale til alle, der leder efter et godt produkt og ordentlig håndværk.

Thomas H.​

Har haft stor fornøjelse af Søren. Meget profesionelt, og en mand med stor imødekommenhed. Er der for kunden, og levere en fantastisk service, og går 100% op i sit erhverv.
Helt sikkert en oplevelse VÆRD !!!!!

Jesper K.

Vi fik en super god service af Søren ved Hedepejs.
De lavede et flot stykke arbejde i.f.m. opstilling af brændeovn og ny stålskorsten.
Vi kan kun anbefale dem til andre

Morten A.

​Hedepejs er desværre lukket. Vi beklager.