​Find din rette brændeovn i vores showroom

Hos Hedepejs i Silkeborg nær Viborg, Aarhus, Herning og Skanderborg forhandler vi enhver form for brændeovn. Derfor kan du finde den helt rette brændeovn til dit hus eller sommerhus. Vi kan til enhver tid stå inde for alle de mærker, som vi sælger. Vi tilbyder også opmåling og montering.

Udnyt energien med en moderne og effektiv brændeovn

En moderne brændeovn udnytter energien langt bedre, end de gjorde for 20 år siden. Dertil kommer, at vores leverandører naturligvis overholder alle de nye regler i forbindelse med klima og miljø, og brændeovnene er selvfølgelig godkendt til installation i Danmark.​

Vi forhandler​

Vi tilbyder også brændeovnsindsats. Vi leverer brændeovnen og skorstenen, men vi kan også varetage hele entreprisen inkl. montage. Den kan inkludere indledende opmåling, så du er helt sikker på at få det rette produkt. Vi kommer også gerne ud for at måle op med henblik på at afgive et uforpligtende tilbud på din nye brændeovn.

Husk, du kan få tilskud når du skifter din gamle brændeovn ud med en mere energivenlig brændeovn.​ Vi tilbyder blandt andet Morsø Brændeovn og indbygget brændeovn så tøv ikke med at kigge forbi for gode priser.

​Hør mere om brændeovn her

Kontakt os gerne på telefon 87 25 09 99 eller på info@hedepejs.dk, hvis du sidder inde med spørgsmål som "hvad koster det at få en ny brændeovn?", eller hvis du ønsker et møde for at høre mere.​ Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og en billig pris på din brændeovn. 

Anmeldelser fra Facebook

Fantastisk brændeovn. Levering til aftalt tid.
Montering perfekt og usædvanlig dygtig murer. Arbejdede roligt ot dygtigt i 9 timer. Oprydning meget tilfredsstillende.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Flot resultat.

Anne K.

5 stjerner *****

Vi er meget tilfreds med vores nye brændeovn samt rådgivning omkring valg af ovn, placering og opsætningen. Meget kompetent og professionelt. Vi kan varmt anbefale Søren fra Hedepejs.

Flemming T

Ærlig og professionel vejledning i butikken. Hurtige svar på spørgsmål via mail. Grundig og kvalificeret stykke arbejde ved installation. Hele vejen igennem - super høj serviceniveau. Ville anbefale til alle, der leder efter et godt produkt og ordentlig håndværk.

Thomas H.​

Har haft stor fornøjelse af Søren. Meget profesionelt, og en mand med stor imødekommenhed. Er der for kunden, og levere en fantastisk service, og går 100% op i sit erhverv.
Helt sikkert en oplevelse VÆRD !!!!!

Jesper K.

Vi fik en super god service af Søren ved Hedepejs.
De lavede et flot stykke arbejde i.f.m. opstilling af brændeovn og ny stålskorsten.
Vi kan kun anbefale dem til andre

Morten A.

​Hedepejs er desværre lukket. Vi beklager.