Gaspejs som indsats eller fritstående

Hos Hedepejs i Silkeborg ved Viborg, Herning og Aarhus forhandler vi gaspejse, og du kan vælge mellem en fritstående eller en indsats til din pejs. Vi har gaspejse til både flaskegas og naturgas, og alle pejsene er naturligvis godkendt. Desuden overholder de alle miljøkrav.

Slip for brænde, aske og snavs med en gaspejs

Gaspejse er nemme at benytte, og du skal kun udskifte gasflasken en gang imellem. Men du kan også vælge en gaspejs til naturgas, hvis du er tilsluttet gasnettet, og så kan det ikke blive nemmere. Du får hyggen med ild i pejsen, og du bevarer et rent hjem. Samtidig slipper du helt for træpiller, brænde og aske samt støj og snavs.

I vores butik kan du se vores store udvalg af gaspejse og indsats.​

Hvad koster en gaspejs?

Prisen for en gaspejs varierer alt efter mærke, størrelse og glastype. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris til dig når du besøger vores butik. Vi varetager også gerne installation af din gaspejs og hele totalentreprisen, hvis du ønsker det. Dog kan vi ikke installere naturgas. Vi kommer også gerne ud for at måle op, og vi kan udarbejde en god og billig pris til dig, før du beslutter dig.​

Besøg os og se vores store udvalg af gaspejse

Kontakt os også gerne på telefon 87 25 09 99 for at høre mere om gaspejse, bestille en uforpligtende besigtigelse eller aftale et tidspunkt i butikken. Du kan også skrive til info@hedepejs.dk for billige priser og tilbud!

Anmeldelser fra Facebook

Fantastisk brændeovn. Levering til aftalt tid.
Montering perfekt og usædvanlig dygtig murer. Arbejdede roligt ot dygtigt i 9 timer. Oprydning meget tilfredsstillende.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Flot resultat.

Anne K.

5 stjerner *****

Vi er meget tilfreds med vores nye brændeovn samt rådgivning omkring valg af ovn, placering og opsætningen. Meget kompetent og professionelt. Vi kan varmt anbefale Søren fra Hedepejs.

Flemming T

Ærlig og professionel vejledning i butikken. Hurtige svar på spørgsmål via mail. Grundig og kvalificeret stykke arbejde ved installation. Hele vejen igennem - super høj serviceniveau. Ville anbefale til alle, der leder efter et godt produkt og ordentlig håndværk.

Thomas H.​

Har haft stor fornøjelse af Søren. Meget profesionelt, og en mand med stor imødekommenhed. Er der for kunden, og levere en fantastisk service, og går 100% op i sit erhverv.
Helt sikkert en oplevelse VÆRD !!!!!

Jesper K.

Vi fik en super god service af Søren ved Hedepejs.
De lavede et flot stykke arbejde i.f.m. opstilling af brændeovn og ny stålskorsten.
Vi kan kun anbefale dem til andre

Morten A.

​Hedepejs er desværre lukket. Vi beklager.