Om os

Hedepejs er grundlagt i 2016 af Peter Bach og Søren Hedegaard

Forretningen startede op i private lokaler i Voel ved Silkeborg, men er nu flyttet til større lokaler i Resenbro ved Silkeborg.

Her er der udstilling af hhv. brændeovne, indsatse, pilleovne og gaspejse.

Peter Bach og Søren Hedegaard har i mere end 20 år arbejdet med ovenstående varmekilder, og har derfor et indgående kendskab til hvordan tingene skal sættes sammen for at fungere så optimalt for kunderne som muligt.

Samtidig skal man jo også have et godt kendskab til de regler der er omkring montage og opstilling af varmekilder. Det er jo sådan, at efter en ny montage, skal man kontakte sin lokale skorstensfejer, som så efterfølgende skal godkende montagen.​​

Vi har også valgt at sælge vores varer via webshop, så du som kunden hurtigt og nemt kan bestille dine varer til hurtig levering.​

Vi kommer også gerne ud og laver opmåling hos dig og afgiver samtidig et tilbud. I få tilfælde skal vi have indhentet ekstra oplysninger og kan så først komme med et tilbud kort tid efter vores besøg hos dig. Besøget er selvfølgelig helt uforpligtigende og uden omkostninger for dig.​

Anmeldelser fra Facebook

Fantastisk brændeovn. Levering til aftalt tid.
Montering perfekt og usædvanlig dygtig murer. Arbejdede roligt ot dygtigt i 9 timer. Oprydning meget tilfredsstillende.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Flot resultat.

Anne K.

5 stjerner *****

Vi er meget tilfreds med vores nye brændeovn samt rådgivning omkring valg af ovn, placering og opsætningen. Meget kompetent og professionelt. Vi kan varmt anbefale Søren fra Hedepejs.

Flemming T

Ærlig og professionel vejledning i butikken. Hurtige svar på spørgsmål via mail. Grundig og kvalificeret stykke arbejde ved installation. Hele vejen igennem - super høj serviceniveau. Ville anbefale til alle, der leder efter et godt produkt og ordentlig håndværk.

Thomas H.​

Har haft stor fornøjelse af Søren. Meget profesionelt, og en mand med stor imødekommenhed. Er der for kunden, og levere en fantastisk service, og går 100% op i sit erhverv.
Helt sikkert en oplevelse VÆRD !!!!!

Jesper K.

Vi fik en super god service af Søren ved Hedepejs.
De lavede et flot stykke arbejde i.f.m. opstilling af brændeovn og ny stålskorsten.
Vi kan kun anbefale dem til andre

Morten A.

​Hedepejs er desværre lukket. Vi beklager.