Pejseindsats til åben pejs forhandles

Vil du gerne have en indsats til din pejs eller brændeovn? Hos Hedepejs i Silkeborg ved Viborg, Herning og Aarhus tilbyder vi levering og eventuel montering af indsats til pejs. Vi kan levere enhver form for indsats til alle typer af pejse herunder også brændeovnsindsats og biopejsindsats. Vi kan naturligvis stå inde for alle de mærker som vi forhandler.

Udnyt energien bedre og spar plads med en pejseindsats

En moderne pejseindsats giver et minimalistisk udtryk. Samtidig optager den mindre plads. Dertil kommer, at indsatsen giver en langt bedre udnyttelse af energien. Moderne pejseindsatse udnytter op til 85 % af energien, og dermed får du en bedre varme. De er naturligvis godkendt til installation i Danmark, ligesom de overholder de nye regler i forbindelse med klima og miljø.

Vi forhandler​

Du er velkommen til at besøge vores butik. Det er en fordel, hvis du medbringer billeder og tegninger af huset (gerne arkitekttegninger). Vi kommer også gerne ud for at måle op med henblik på at lave et uforpligtende tilbud. Vi kan levere din indsats og tilbehør, men vi kan også varetage hele entreprisen incl. montering.​

Kom forbi butikken og se vores udvalg af pejseindsatse

Sidder du inde med spørgsmål til en pejs eller priser er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 87 25 09 99 eller på info@hedepejs.dk for at aftale nærmere eller for at bestille opmåling til en pejseindsats. Vi giver gerne en billig pris på dit projekt!

Anmeldelser fra Facebook

Fantastisk brændeovn. Levering til aftalt tid.
Montering perfekt og usædvanlig dygtig murer. Arbejdede roligt ot dygtigt i 9 timer. Oprydning meget tilfredsstillende.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Flot resultat.

Anne K.

5 stjerner *****

Vi er meget tilfreds med vores nye brændeovn samt rådgivning omkring valg af ovn, placering og opsætningen. Meget kompetent og professionelt. Vi kan varmt anbefale Søren fra Hedepejs.

Flemming T

Ærlig og professionel vejledning i butikken. Hurtige svar på spørgsmål via mail. Grundig og kvalificeret stykke arbejde ved installation. Hele vejen igennem - super høj serviceniveau. Ville anbefale til alle, der leder efter et godt produkt og ordentlig håndværk.

Thomas H.​

Har haft stor fornøjelse af Søren. Meget profesionelt, og en mand med stor imødekommenhed. Er der for kunden, og levere en fantastisk service, og går 100% op i sit erhverv.
Helt sikkert en oplevelse VÆRD !!!!!

Jesper K.

Vi fik en super god service af Søren ved Hedepejs.
De lavede et flot stykke arbejde i.f.m. opstilling af brændeovn og ny stålskorsten.
Vi kan kun anbefale dem til andre

Morten A.

​Hedepejs er desværre lukket. Vi beklager.