Udnyt energien med en pilleovn

Drømmer du om en pilleovn? Hos Hedepejs i Silkeborg ved Viborg, Aarhus, Herning og Skanderborg har vi et stort udvalg af pilleovne. I vores showroom kan du finde den pilleovn, som passer til dine ønsker og behov. En pilleovn er en brændeovn til træpiller. Alle vores pillebrændeovne er godkendt til installation i Danmark, og de overholder naturligvis de nye regler og miljølove.

Bevar hyggen i dit hjem

Der er flere fordele med pilleovne frem for brændeovne, og den ene er blandt andet, at det er nemmere at holde ilden i gang, og en anden fordel er, at det også er langt nemmere at tænde op. Samtidig udnytter en pilleovn energien langt bedre end en brændeovn. Du bevarer naturligvis hyggen med levende ild i stuen. Vi sælger også træpiller til ovnen.

Vi forhandler​

Hvad koster en pilleovn?

I vores butik står vi klar til at rådgive og vejlede dig. Prisen på en pilleovn varierer meget. Den skal afpasses efter det rum den står i, og det behov du har som kunde. Det er fordelagtigt, hvis du medbringer billeder og tegninger af huset (gerne arkitekttegninger). Derved kan vi give en bedre rådgivning. Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på den pilleovn du drømmer om.

Vi kommer også gerne ud for at måle op, så du er sikker på at få det rette produkt. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud. Vi monterer meget gerne din nye pilleovn, hvis du ønsker det.

Besøg vores forretning og hør mere om pilleovn

Du kan kontakte os på enten telefon 87 25 09 99 eller info@hedepejs.dk for at aftale nærmere. Vi giver altid en fair og billig pris så tøv ikke med at kontakte os for priser eller andet.

Anmeldelser fra Facebook

Fantastisk brændeovn. Levering til aftalt tid.
Montering perfekt og usædvanlig dygtig murer. Arbejdede roligt ot dygtigt i 9 timer. Oprydning meget tilfredsstillende.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Flot resultat.

Anne K.

5 stjerner *****

Vi er meget tilfreds med vores nye brændeovn samt rådgivning omkring valg af ovn, placering og opsætningen. Meget kompetent og professionelt. Vi kan varmt anbefale Søren fra Hedepejs.

Flemming T

Ærlig og professionel vejledning i butikken. Hurtige svar på spørgsmål via mail. Grundig og kvalificeret stykke arbejde ved installation. Hele vejen igennem - super høj serviceniveau. Ville anbefale til alle, der leder efter et godt produkt og ordentlig håndværk.

Thomas H.​

Har haft stor fornøjelse af Søren. Meget profesionelt, og en mand med stor imødekommenhed. Er der for kunden, og levere en fantastisk service, og går 100% op i sit erhverv.
Helt sikkert en oplevelse VÆRD !!!!!

Jesper K.

Vi fik en super god service af Søren ved Hedepejs.
De lavede et flot stykke arbejde i.f.m. opstilling af brændeovn og ny stålskorsten.
Vi kan kun anbefale dem til andre

Morten A.

​Hedepejs er desværre lukket. Vi beklager.